Möte med temadiskussioner

Medlemsmöte med filmvisning

I början av året hade vi ett medlemsmöte med anledning av förbundets temaår "Kunskap som lindrar".

Mötet introducerades med kort information om temaårets syfte och mål. Sedan arbetade vi enl följande schema:

- Film nr 1: "att hantera smärta och trötthet"

- Film nr 2: "träning och fysisk aktivitet"

- Film nr 3: "närstående och reumatisk sjukdom"

Efter varje film diskuterades det om ämnet om vad vi i föreningen kan göra och vad vi vill ha för typ av aktiviteter. Alla tips samlades på blädderblock och som styrelsen nu har som arbetsmaterial.

Förslag som kom upp:

Ökat samarbete med friskvården

Promenadgrupp med kaffe, tex på Sågudden

"småpratsgrupper" på 5-6 pers med kaffe

Återkommande gruppgympa vid aktivitetshörnan i Stadsparken, därefter kaffe på Sågudden

Qigong

Introduktion på Grevens nya gym avd (sjukgymnastik)

Medlemsmöte med anhöriga

Möte med inledning av kurator

Föreläsning av smärtdoktor

Är du intresserad av att delta i det vi kallar småpratsgrupp och som innebär att vi träffas några stycken 3-4 gånger och byter erfarenheter, tipsar varann, pratar om dessa ämnen och tar lite fika är du välkommen att anmäla dig till Anne-Marie Andersson tel: 0570-19666 eller Inger Olsson tel: 0570-17429

50 000 starka skäl att bli medlem